Edit Content

تلفن تماس : 3903-879-0919

لیست تجهیزات رستوران

میز کار

تخته کار

سینک ظرفشویی

هود

خلال کن

یخچال ایستاده

آبچکان دیواری

کابینت استیل

فریزر

شلف دیواری

ترازو و باسکول

فر دمکن

شبکه آبرو

کباب پز

کره تاب

ترولی آبچکان

سیب زمینی پوست کن

جا سیخی

اجاق زمینی

میز تخته کار

سیخ شوی

کباب سیخ گیر

سیخ

سرخکن

اجاق گاز چهار شعله

ماشین ظرفشویی

کانتر سرد

کانتر گرم

دیگ آلومینیوم

پاتیل مرغی آلومینیومی

سبزی خرد کن

دستگاه بسته بندی

فر دیزی

خمیر گیر

وان چلو صاف کن

ماشین ظرفشویی

اجاق گاز صنعتی

چرخ دستی حمل بار

ترولی

تنور نانوائی

کارد آشپزخانه

مسقل

سالاد بار

انبر

ظروف استیل

دستگاه دلستر

دوغ ساز

سودا ساز

چرخ گوشت صنعتی

گرمخانه

فر کانوکشن

اجاق پلو پز

دیگ

دستتگاه تهیه حلیم

وسایل اش فروشی

کته پز

چلیک حبوبات

قفسه آشپزخانه

سلفون کش

شسشوی سبزی

سبزی خرد کن

دستتگاه آب گوجه گیری

شیر ظرفشویی

دستگاه برش گوشت

اره استخوان بر

باکس پیک موتوری

صافی و کف گیر

بنماری

تجهیزات رستوران
تجهیزات رستوران

 تجهیز و راه‌اندازی رستوران با هر نوع منوی غذایی

اگر قرار است تجهیز و راه‌اندازی رستوران را شروع کنید و با ارائه منوی غذایی، مشتریان خود را به دست بیاورید، به ابزار و تجهیزات لازم نیز نیاز خواهید داشت. نوع منوی غذایی، یکی از مهم‌ترین عواملی است که در تجهیز و راه‌اندازی یک رستوران نقش دارد. منوی غذایی با برنج، غذای خانگی، فست فود، یا حتی رستوران‌هایی با منوی غذای دریایی و… نیز در این لیست قرار می‌گیرند. هر کدام از این منوها، تجهیزات مخصوص به خود را لازم دارند. اما امکاناتی هستند که در تمام تجهیز و راه‌اندازی رستوران‌ها باید رعایت شوند.

– تجهیزات نگهداری رستوران

هر نوع ماده غذایی، نیاز به نگهداری مخصوص به خود را دارد. به عنوان مثال نمی‌توان گونی‌های برنج را در محیط اصلی آشپزخانه که رطوبت و گرمای بالایی دارد، نگه داشت. سبزیجات منجمد، در دمایی متفاوت از مرغ و گوشت نگهداری می‌شوند. همچنین گوشت و مرغ نیز باید در سردخانه و یخچال‌های صنعتی نگهداری شوند. یخچال‌ها و فریزرها و ابعادشان، در تجهیز و راه‌اندازی رستوران باید در نظر گرفته شوند.  

چند نوع یخچال و فریزر برای تجهیز و راه‌اندازی رستوران طراحی شده‌اند. یخچال‌های بزرگ و صنعتی که دارای سیستم سرمایشی قوی هستند و در مکانی کاملاً مجزا قرار می‌گیرند. یخچال‌های داخلی مانند یخچال ویترینی نیز برای نگهداری مواد آماده شده روزانه مناسب هستند. یخچال‌های کوچک با درب بالا و فریزر میز کاری در فست‌فود ها و رستوران ها کاربرد بیشتری دارند.

به غیر از یخچال‌ها، تجهیزاتی نیز به منظور نگهداری از مواد غذایی فاسد نشونده، مانند حبوبات، سبزیجات و… وجود دارد و نیازمند انبار خشک می باشند. این انبار به وسیله قفسه‌های ایستاده و زمینی به منظور دسته بندی و جداسازی مواد اولیه متفاوت مورد استقاده قرار می گیرند. به عنوان مثال می توان از سکوی نگهداری برنج، قفسه سیب زمینی و پیاز، قفسه نگهداری ادویه جات و چیلیک نگهداری حبوبات نام برد. 

–        تجهیزات آماده سازی رستوران

انتقال مواد غذایی از قسمت نگهداری و آماده سازی آن ها به منظور پخت دومین مرحله کار محسوب می شود. در این مرحله نیازمند تجهیزات آماده سازی رستوران خواهید بود. تجهیزاتی مانند چرخ گوشت صنعتی، اره استخوان بر، سبزی خرد کن، خلال کن صنعتی ( اسلایسر )، پاتیل خیساندن برنج، میکسر کباب و… از جمله تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز می باشد. ضمن اینکه لوازمی مانند میز کار، تخته کار، انواع کارد و ساطور جزء لاینفک این بخش می باشد.

بکارگیری و استفاده از تجهیزات آماده سازی مناسب موجب افزایش سرعت در آماده سازی مواد اولیه خواهد شد. 

سیستم تهویه

سیستم تهویه شامل دستگاه سانتریفیوژ، اگزوفن ها و انواع هود ( هود مرکزی، هود دیواری ) می باشد. وجود سیستم تهویه مناسب موجب سلامت، بالارفتن راندمان کاری پرسنل خواهد شد. به منظور انتخاب سیستم تهویه مناسب و مورد نیاز مواردی مانند مساحت آشپزخانه، تعداد و نوع تجهیزات پخت، از اهمیت بالایی برخوردار است. داشتن این اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید دستگاه سانتریفیوژ با قدرت مناسب و هود دیواری و یا مرکزی با متراژ مورد نیاز را تهیه نمایید که علاوه بر داشتن سیستم تهویه مناسب در هزینه ها نیز صرفه جویی خواهد شد. 

–        تجهیزات پخت رستوران

اگر چه تجهیزات پخت رستوران، بنیان اصلی یک آشپزخانه را تشکیل می‌دهند، اما نحوه چیدمان صحیح و محل قرارگیری تجهیزات پخت اساساَ نقش مهمتری در سرعت عمل و عدم تداخل بین پرسنل ایفا می کند. به عنوان مثال نمی توان دستگاه سرخ کن سیب زمینی را در کنار اجاق پلوپز و دمکن برنج قرار داد. تجهیزات پخت رستوران، باید در زیر هود قرار بگیرند تا دود، بخار روغن و بخار آب ناشی از تجهیزات پخت به طور کامل از طریق آن به سمت دستگاه سانتریفیوژ و اگزو فن های تعبیه شده هدایت شوند. این فرآیند موجب تهویه کامل هوای آشپزخانه خواهد شد.

تجهیزات پخت رستوران با توجه به منوی غذایی، مقدار خروجی غذا و اندازه آشپزخانه طراحی و تولید می‌شوند. برای اشپزخانه‌های کوچک از اجاق پلوپز، کباب پز سنتی و کباب پز تابشی می‌توانید استفاده نمایید و برای آشپزخانه‌های بزرگتر، دیگ دو جداره برنج و دیگ دوجداره خورشت پز، کباب پز اتوماتیک و نیز پاتیل سرخ کن را می‌توانید انتخاب نمایید. 

–         آماده کردن سفارش‌های رستوران

دیزاین و طراحی و نیز بسته بندی غذایی که به مشتری ارائه می‌شود، در جذب آنها تاثیر به سزایی خواهد داشت. به همین منظور علاوه بر داشتن مهارت و سلیقه در طراحی غذا نیازمند تجهیزات مناسب نیز هستید. برای نمونه میتوان به میز دورچین اشاره کرد که به شما در سهولت انجام این کار کمک بسزایی خواهد کرد. همچنین استفاده از ظروف بهداشتی و مناسب و دستگاه های بسته بندی و وکیوم از دیگر مواردی است که میتوان به آن اشاره کرد.

در پایان لازم به توضیح است که در این مقاله سعی شده است ضمن اشاره کلی به همه موارد مورد نیاز، به جهت آشنایی با مراحل تجهیز و راه اندازی رستوران از جزئیات چشم پوشی شود تا از حوصله خواننده خارج نگردد. در مقالاتی که در آینده از سوی گارد استیل منتشر خواهد شد به طور مفصل و جامع و با ذکر کامل جزئیات به این مبحث خواهیم پرداخت. 

Call Now Buttonپاسخگویی 8 صبح تا 8 شب